Gilortul, în linie dreaptă cu pregătirea după 6 meciuri amicale

Gilortul Târgu Cărbunești a intrat în linie dreaptă cu pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Gorjenii au disputat lase meciuri de verificare în perioada de iarnă iar în week-end vor relua meciurile oficiale.

Șase partide de pregătire a disputat Gilortul Cărbunești în această pauză competițională, acestea încheindu-se cu 3 victorii și tot atâtea înfrângeri: 6-0 cu FCU Craiova 2, 0-1 cu Universitatea Craiova 2, 5-1 cu Cozia Călimănești, 2-3 cu Minerul Costești, 2-6 cu Viitorul Dăești și 2-0 cu Flacăra Horezu.

În această săptămână echipa pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu  intră în linie dreaptă cu pregătirea primului meci oficial din acest an, împotriva Progresului Ezeriș, dispută care ar putea rezolva ecuația obținerii unui loc de play-off pentru echipa gorjeană.

 În ultimul amical înaintea startului în seria de meciuri oficiale din acest an, Gilortul s-a impus în fața celor de la Flacăra Horezu cu scorul de 2-0.

Iată și lotul folosit de antrenorii echipei gorjene la acest meci: Oprița – Croitoru, Gheorghe (71’ Istudor), Marina (71’ Siewe), Bărănescu (83’ Lazăr) – Avrămescu (73’ Calotă), Oprișa – Săulescu (83’ Căldăraru), Dănăricu (46’ Dogaru), Marica (46’ Ciutică) – Gîlcescu (83’ Pobirci).

Nu au evoluat pentru Gilortul în acest ultim meci Mihai Iuțalîm, Denis Bucur și Constantin Roncea.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: