Sabotorii lui Romanescu, cercetați disciplinar

Viceprimarul Aurel Popescu l-a „invitat” pe primarul Marcel Romanescu să explice colegilor din Consiliul Local și din primărie care sunt angajații care îi subminează activitatea și îl boicotează. Edilul a declarat, după ședință, că sunt angajați care nu fac decât să-i pună bețe în roate și sunt deja cercetați de Comisia de Disciplină din cadrul primăriei. „Cred că e un moment bun să lămurim câteva lucruri. Îl rog pe domnul primar să ne spună dacă vreodată s-a adresat unuia dintre viceprimari cu o rugăminte sau cu o directivă și nu s-a dus la îndeplinire acea idee. Dacă există angajați în Primăria Târgu Jiu care încearcă să saboteze cumva actul decizional al domniei sale...”, a fost mesajul lui Aurel Popescu pentru Marcel Romanescu.

Primarul susține că are probleme cu unii angajați care nu i se subordonează, iar aceștia vor fi sancționați. S-a ferit să dea și câteva exemple. „Există și persoane care nu colaborează, dar asta nu înseamnă că eu nu îmi pot duce la capăt mandatul. O să spun în momentul în care trebuie să spun numele acestora. O parte dintre aceste persoane au fost introduse în Comisia de Disciplină și voi proceda la fel în continuare. Până acum, s-a luat o decizie doar în privința domnului Marian Rotaru”.

Marian Rotaru, directorul Direcției de Patrimoniu, a fost mustrat în scris după ce a recunoscut că a chemat mai mulți subalterni să-i cosească iarba din curte. (M.M.)

Vizualizări: 1,493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: