„Săgeți” către Rușeț: E plătit să ne facă probleme

Fost lider de sindicat vocal, Ion Rușeț e criticat acum de unii sindicaliști din companie. Manu Tomescu îl acuză că ar fi tăiat canalele de comunicare între companie și sindicate, deși chiar de relația cu reprezentanții salariaților trebuie să se ocupe. “E plătit să ne facă probleme”, a spus Tomescu.

Sindicalistul îi reproșează lui Ion Rușeț și că ar discuta doar cu anumite organizații sindicale și „doar ei negociază, ei dictează, nu suportă să fie alte opinii”.

“Să nu uităm că domnul Rușeț e consilierul Directoratului în relația cu sindicatele și tocmai dumnealui spune că nu avem canale de comunicare. Păi cine ne-a tăiat aceste canale? Sunt tăiate și îngreunate tocmai de domnul Rușeț, de boșii din sindicate și cu câțiva lideri politici de la putere din Gorj, care și-au făcut un conclav în care numai ei negociază, ei dictează, nu suportă să fie alte opinii în această companie. Nu este de partea noastră, a oamenilor simpli, a celor care protestăm în această companie. Și de-asta își ia salariul. Reprezintă administrația, e plătit să se ne îngreuneze, să ne facă probleme”, a fost declarația lui Manu Tomescu, la Tele3.

Reacția lui Manu Tomescu a venit după ce Ion Rușeț a declarat, la același post de televiziune, că au fost tăiate canalele de comunicare între companie și liderii de sindicat, dar el a dat vina pe sindicatele care sunt dezbinate. 

Vizualizări: 3,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: