Sală de sport cu peste o sută de locuri într-o comună din Gorj

Veste bună pentru elevi și pentru iubitorii de sport din comuna gorjeană Câlnic. Autoritățile locale lucrează la întocmirea documentației pentru realizarea unei săli de sport moderne, care va fi realizată în apropierea pădurii Crihala.

În zona unde se va construi sala de sport a fost construită o grădiniță nouă cu program prelungit, care va deveni funcțională cel mai probabil anul viitor, dar se lucrează și la amenajarea unui spațiu de joacă.

Investiția ce urmează a fi realizată prin Compania Națională de Investiții se ridică la aproximativ 1.000.000 de euro. ”Se lucrează la documentația pentru sala de sport care va fi realizată în comuna Câlnic. Investiția se face prin Compania Națională de Investiții și are o valoare de 1.000.000 de euro. Sala de sport are o capacitate de 104 locuri și este singura din comună. Noi în localitate mai avem o bază sportivă multifuncțională realizată în urmă cu 10 ani. Are gazon și nocturnă, însă aveam nevoie și de o sală de sport”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Vizualizări: 2,983

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: