Salariată a Complexului Oltenia, accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 46 de ani din Târgu Jiu a fost la un pas să-și piardă viața pe trecerea de pietoni, luni dimineața. Târgujianca a fost lovită în plin de un taximetrist în zona Colegiului Național ”Spiru Haret”, aceasta fiind ridicată în stare de inconștiență de Ambulanță.

Potrivit polițiștilor, femeia s-a angajat în traversarea străzii și a fost lovită în plin de o mașină de taxi. Șoferul le-a mărturisit polițiștilor că nu a văzut-o pe femeie din cauza unei alte mașini care circula din sens opus cu fază lungă. ”Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit faptul că un taximetrist, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, a acroșat o femeie care traversa pe trecerea de pietoni provocându-i leziuni. Aceasta a fost transportată la spital cu ambulanța unde i-au fost acordate îngrijiri medicale”, a spus Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Taximetristul susține că femeia a traversat în fugă strada și nu-și explică cum s-a putut întâmpla impactul. Bărbatul susține că face de mulți ani taximetrie și că niciodată nu i s-a întâmplat una ca asta. ”Sunt foarte speriat. Mi-a dat unu cu lumina în ochi și n-am văzut nimic. Pur și simplu n-am văzut-o. Să dea Dumnezeu să nu mă mai mișc de aici dacă eu am văzut-o. Era în fugă pe trecere. Eu doar ce ieșisem dintre blocuri, e vorba de zece metri. Sunt foarte speriat, nu mi s-a întâmplat niciodată”, a mărturisit șoferul. Victima este salariată a Complexului Energetic Oltenia și în prezent este internată la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.

Galerie foto





Vizualizări: 4,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: