Salariați ai CE Oltenia, premiați de Boza. Motivul!

Minerii și energeticienii cu veleități fotbalistice au lăsat deoparte salopetele și au îmbrăcat șorturile pentru a participa la „Cupa CEO” la minifotbal. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 19 august – 6 septembrie.

Meciurile de minifotbal s-au disputat de luni până vineri, între orele 17:15-19:15, pe cele două terenuri sintetice aflate în incinta Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu.

Câștigătorii competiției au fost premiați marți seara de către managerul Sorinel Boza. Locul I a fost ocupat de echipa SE Rovinari, iar pe locul doi au urcat sportivii de la Cariera Roșiuța. Locul III i-a revenit echipei ELCFU Motru, iar locul IV Carierei Jilț Sud.

Cel mai bun jucător al competiției a fost desemnat Cosmin Băltărețu de la SE Rovinari, iar Alin Nica de la Cariera Roșiuța a primit diploma de cel mai bun portar. Echipa SE Craiova II a fost premiată pentru fair-play.

CUPA CEO MINIFOTBAL s-a aflat, în acest an, la cea de-a patra ediție. Echipele SE Rovinari, Cariera Pinoasa și Cariera Jilț Sud și-au adjudecat edițiile anterioare.

Galerie foto



Vizualizări: 6,286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: