Salariații Primăriei au asigurat hrana muncitorilor care au restaurat biserica din localitate

Angajații Primăriei Polovragi le-au oferit mâncare lucrătorilor care au restaurat biserica monument istoric „Sf. Nicolae“. Conducerea Primăriei Polovragi nu a mai fost nevoită să suplimenteze sumele alocate, pentru actualizarea prețurilor la materiale, dar, în schimb, a trebuit să suporte mâncarea lucrătorilor. 

„Am dat sprijin logistic total în renovarea bisericii monument istoric „Sf. Nicolae“ din Polovragi, în sensul că întreaga echipă de proiecte a Primăriei Polovragi  a fost implicată în scrierea cererii de finanțare în susținerea cererilor de tranșă și în implementarea proiectului. 

Am reușit să facem o negociere, pentru a nu mai actualiza prețul, iar constructorul, o formă din Maramureș, a acceptat să asigurăm masa lucrătorilor. Salariații Primăriei au înțeles și zi de zi s-au prezentat cu un pachețel de mâncare la unitatea în care au fost cazați acești domni, iar peste zi s-au dat mese calde la un restaurant din Polovragi. Toți salariații primăriei au participat în asigurarea mesei pentru acești lucrători“, a spus primarul comunei Polovragi, Gheorghe Epure, la o emisiune de la postul Radio Accent.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: