Pregătiri de iarnă. Comisie pe drumurile județene

În data de 22.11.2022, o comisie formată din reprezentanții Consilului Județean Gorj, Inspectoratului Județean de Poliție Gorj – Serviciul Rutier, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Lt. Col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj, Instituției Prefectului – JUDEȚUL GORJ și ai Direcției Județene de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor, au verificat stadiul pregătirilor privind desfășurarea activității de prevenire și combatere a înzăpezirii pe rețeau de drumuri publice județene în perioada convențională de timp friguros 2022-2023, conform Acordului Cadru nr. 13569/19.10.2020 încheiat între Județul Gorj în calitate de promitent-achizitor și Asocierea dintre S.C. YDAIL CONSTRUCT S.R.L.(lider), S.C PROREDRUM S.R.L.(asociat), S.C. MANINTER CAR S.R.L.(asociat) și S.C. DACOREX COM S.R.L. (asociat), în calitate de executant-prestator, având ca obiect „Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea Județului Gorj”.

În acest sens au fost vizualizate bazele de deszăpezire Turceni, Motru, Gureni și Curtișoara unde s-au constat următoarele:

- Sunt asigurate stocurile de material antiderapant (nisip+sare) în proporție de 75% conform prevederilor contractuale;

- Sunt asigurate stocurile de motorină, benzină, uleiuri, etc, pentru funționarea utilajelor pe o perioadă de 14 zile de acționare continuă;

- A fost verificată starea utilajelor de deszăpezire așa cum au fost comunicate în Planul opertativ de acțiune pe timpul iernii transmis de către Asociere;

- A fost verificat modul de instruire al personalului care participă la prevenirea și combaterea lunecușului și înzăpezirii drumurilor publice județene.

Galerie foto






Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: