Salariaţii Transloc, puşi să declare cu cine votează la prezidenţiale

Deputatul PDL Niculina Mocioi a adus acuzaţii grave ieri la adresa conducerii societăţii de transport public Transloc din Târgu Jiu, spunând că angajaţii acesteia sunt puşi să semneze cu cine votează la prezidenţiale. Mocioi a spus că angajaţii sunt practic ameninţaţi cu pierderea locului de muncă dacă nu-şi declară opţiunea. Directorul Transloc, Vasile Căilean, neagă acuzaţiile declarând că sunt doar nişte „minciuni”.

Niculina Mocioi, deputat PDL, a declarat ieri că pesediştii au început să facă presiuni asupra angajaţilor din instituţiile şi societăţile publice, obligând-i să declare cu cine votează la prezidenţiale. „Ştiţi că circulă de câteva săptămâni în toată ţara, nu numai în Gorj, anumite formulare în care peste tot unde sunt instituţii de stat oamenii trebuie să declare cu cine votează în turul întâi şi turul doi şi să-şi dea datele. Ştiu că recent s-a întâmplat acest lucru la Transloc, sunt puşi să declare cu cine votează. Dacă vrei să faci un sondaj de opinie apelezi la firme care asta fac, dar când îţi vine directorul şi te pune să îţi asumi, te gândeşti că locul tău de muncă este pus în pericol. Există salariaţi care spun că au fost puşi de director să completeze acel formular”, a declarat Niculina Mocioi, deputat PDL. Menţionăm faptul că Transloc este o societate comercială în care acţionar majoritar este Consiliul Local Târgu Jiu.

sondaj_psd

REACŢIE

Directorul SC Transloc SA, Vasile Căilean, neagă acuzaţiile aduse de deputata PDL, declarând că nu există asemenea formulare. „Este exclus din toate punctele de vedere. De când sunt eu director nu s-a pus problema de aşa ceva. Angajaţii mei nu sunt politici, noi nu suntem instituţie politică. Este o mare minciună ce spune această doamnă deputat”, a declarat Vasile Căilean, directorul Transloc.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: