Salarii și prime restante la Motru

Salarii la Direcția Publică, prime de 8 martie sau subvenția către Uzina de Agent Termic. Sunt doar câteva dintre datoriile pe care Primăria Motru încă nu le-a achitat în această lună. Lefurile salariaților de la Direcția Publică ar fi trebuit acordate pe 15 martie, dar sunt întârzieri de câteva zile.

Viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a transmis că și UATAA stă cu mâna întinsă să primească bani de la primărie: „Nu avem achitată subvenția către UATAA, cele 20 de miliarde de lei către UATAA care trece printr-o perioadă foarte grea. O să uite lumea că acum se termină problema cu iarna și zicem că am rezolvat problema. Mai sunt câteva luni și va trebui să ne pregătim pentru următoarele luni de iarnă”.

În schimb, primăria, care nu traversează cele mai bune momente din punct de vedere financiar, a rămas în urmă cu salariile de la Direcția Publică și alte facturi către terți. „Dacă la Târgu Jiu a început curățenia de primăvară, Motru lasă de dorit la acest aspect de câțiva ani. Avem 20 și ceva de miliarde de lei către Direcția Publică. Nu s-au dat nici acele prime de 8 martie femeilor care lucrează acolo. Mai sunt de plătit 40 de miliarde de lei către alți terți. Sunt 80 de miliarde de lei datorii. Mai avem un împrumut pentru investiții făcut în urmă cu câțiva ani. Până în 2021, mai avem de achitat câte un miliard de lei vechi pe lună”, a mai spus viceprimarul Morega.

Vizualizări: 1,235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: