Romanescu îi cere lui Bălăeț să aibă puțini salariați

Primarul Marcel Romanescu a semnat miercuri contractul de management al lui Robert Bălăeț pentru conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Edilul Marcel Romanescu a explicat că CSM va avea un număr mic de angajați. Îi va transmite noului director să se orienteze spre activitatea sportivă, nu către prea mulți salariați. “Structura pe care va funcționa CSM va fi o structură minimală. O să-l rog pe Robert Bălăeț să fie așa. Banii pe care-i alocăm trebuie să se ducă spre copii și spre activitatea sportivă, nu spre angajați. Pe de altă parte, există și în acest moment posibilitatea ca fuziunii cu CS Pandurii. Nu mi-aș dori ca, într-o zi, să mă trezesc cu un club provenit prin fuziunea celor două entități cu zeci de angajați. Și-așa sunt 26 la clubul Pandurii condus de domnul Mihai Prunariu. Și aici se vor face angajări, dar aș vrea să se facă în limita bunului simț, adică angajări necesare imediat”, a transmis Romanescu.

Edilul a încheiat subliniind că nu își dorește ca noul club să fie concurent celor deja existente: „Va avea nevoie de un jurist, un economist, cineva care să se ocupe de activitatea sportivă. Va avea un delegat. Mă bazez pe experiența domnului Bălăeț și sunt sigur că va face față rigorilor acestei funcții. Îmi doresc să nu se creeze ca și competitori pentru unitățile sportive deja existente”. (A.A.)

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: