Sălile de fitness și bazinele de înot, aglomerate după sărbători

După mesele copioase de Crăciun și Revelion, târgujienii vor să scape de kilogramele în plus acumulate în această perioadă. Cum singura soluție este mișcarea asociată cu un regim echilibrat, cei care au mâncat pe săturate de sărbători acum sunt clienții sălilor de fitness. Sunt și persoane care înlocuiesc mișcarea dintr-o sală de sport cu înotul și sauna.

Nu doar doamnele și domnișoarele vor să scape de kilogramele acumulate după mesele copioase de sărbători, ci și domnii. Așa se face că din primele zile ale noului an, sălile de fitness au fost luate cu asalt de cei care vor să ajungă la greutatea pe care au avut-o înainte de sărbători. „ Este binevenită mișcarea acum, pentru că am acumulat ceva kilograme în plus și nu e bine. Am mâncat tot felul de bunătăți, carne de porc, mâncăruri grele și acum trebuie să revin la regimul de viață dinainte de sărbători, dar mai întâi să scăpăm de kilogramele în plus. Puțină mișcare la sală nu strică”,  a precizat Irina Stănescu din Târgu Jiu.

Se caută bazinele de înot și saunele

Cei care nu sunt mari iubitori de sport pot să dea jos kilogramele la bazinul de înot sau făcând saună. „ Eu nu sunt iubitor de fitness. Prefer alte sporturi și cred că acum e indicat înotul. În Târgu-Jiu sunt câteva bazine și în mod sigur o să merg acolo, iar apoi la saună. Face foarte bine la organism. Toate acestea le asociem și cu un regim sau un stil de viață echilibrat și încet-încet revenim la greutatea inițială. Am mâncat mult, au fost și multe zile libere și kilogramele s-au acumulat”, a spus Cosmin Preotescu.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: