Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Salvamontiștii au șters mâzgăliturile de pe "Inelul Domniței"

"Opera" artistului neînțeles din Palilula și a altora ca el a fost aruncata la lada de gunoi a istoriei nescrise despre vandalii munților, a fost mesajul salvamontiștilor care au înlăturat inscripțiile făcute pe monumentul natural din Cheile Sohodolului. 

"Salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj au realizat o actiune de refacere a cadrului natural prin înlăturarea inscripțiilor făcute cu vopsea pe monumentul naturii "Inelul domniței" din Cheile Sohodolului, munții Valcan. Salvamontiștii au răzuit mecanic inscripțiile, cât a fost posibil, apoi au folosit o soluție de apa cu praf de calcar pentru a acoperi și ultimele urme ramase. 

Din păcate, artiști neînțeleși vor continua sa se manifeste în acest fel și o implicare a instituțiilor abilitate sa gestioneze arealele naturale protejate și sa mențină ordinea publica în acestea, a anunțat Salvamont.

Galerie fotoVizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: