Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Copii din 11 țări, la Târgu Jiu

Palatul Copiilor din Târgu Jiu organizează, la finalul acestei săptămâni, Campionatul Mondial de Radio Orientare pentru Copii si Cupa "Constantin Brâncuși" la Rafio Orientare. În urmă cu doi ani, Palatul Copiilor Târgu Jiu a câștigat Campionatul Mondial organizat în Coreea.

La Campionatul organizat în Gorj, participă concurenți din 11 țări, pe toată perioada concursurilor fiind găzduiți în Târgu Jiu, a anunțat Palatul Copiilor. Competiția se va încheia pe 3 iulie.

Radiogoniometria este o formă de întrecere sportivă în care se confruntă mai mulţi concurenţi care trebuie să parcurgă, cu ajutorul receptorului, hărţilor şi a busolei, un anumit traseu, în cel mai scurt timp posibil.

Traseul este materializat prin staţii de emisie. Sportivii trebuie să aleagă cel mai convenabil traseu între aceste staţii de emisie.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: