Cine sunt absolvenții de zece de la "Tudor"

Ștefania Blidea, Alexandru Trifu-Urzică, Rafael Alexandru Chițan și Denis Covei sunt cei patru liceeni de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", din Târgu Jiu, care au obținut media zece la examenul de Bacalaureat. Unitatea de învățământ se mai mândrește și cu o rată de promovare de 100%. 

"Felicitări absolvenților noștri! Rezultatele lor de la examenele naționale ne bucură nespus: 4 medii de 10 la Examenul de Bacalaureat și promovabilitate 100%. Felicitări profesorilor noștri pentru devotamentul, munca și dragostea față de elevi și de școală! O generație de aur predă astăzi ștafeta unei alte generații, reprezentată prin Mihai-Alexandru Bratu, olimpic internațional la lingvistică și geografie și Alexandru-Ștefan Ișfan, olimpic internațional la fizică.

Felicitări, Ștefania Blidea! Pentru noi vei rămâne eleva dedicată cu adevărat culturii, olimpică prin definiție, iubitoare de Cuvânt și Frumos!

Felicitări, Alexandru Trifu-Urzică! Pentru noi vei rămâne model și modest, respectuos și responsabil, dedicat și delicat, implicat și invidiat!

Felicitări, Rafael Alexandru Chițan! Pentru noi vei rămâne elevul de 10: olimpic model, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori!

Felicitări, Denis Covei! Pentru noi vei rămâne elevul pasionat, olimpic dedicat, mereu o minte rațională și sclipitoare!", este mesajul celor de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu", din Târgu Jiu.

După rezolvarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale, în Gorj, 9 elevi au luat 10 pe linie la examenul de Bacalaureat. Patru elevi sunt de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu". Trei medii de 10 au fost înregistrate la Colegiului Național "Ecaterina Teodoroiu". Încă două medii de 10 au fost la Colegiul Economic "Virgil Madgearu", respectiv Colegiul "George Coșbuc", din Motru.

Galerie foto


Vizualizări: 5,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: