Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sănătate de calitate pe timp de criză, într-o emisiune la Gorj TV

Ediţia de astăzi a emisiunii „Sănătatea la tine acasă”, aduce în atenţia telespectatorilor investiţiile care au fost făcute la Spitalul Orăşenesc din Târgu-Cărbuneşti, dar şi cum a reuşit unitatea spitalicească să evolueze chiar şi pe timp de criză. Un alt aspect atins în cadrul emisiunii se referă la calitatea actului medical de la Spitalul din Cărbuneşti, care atrage aici foarte mulţi bolnavi atât din localităţile judeţului Gorj, dar şi din alte judeţe învecinate.

Spitalul din Târgu-Cărbuneşti este într-o continuă extindere şi reabilitare. Acest lucru se datorează în primul rând relaţiei dintre administraţia locală şi managerul spitalului. Unitatea spitalicească din Târgu-Cărbuneşti beneficiază de aparatură de ultimă generaţie, dar are şi specialişti pe toate secţiile. În cadrul emisiunii „Sănătatea la tine acasă” puteţi vedea ce medici oferă îngrijiri medicale bolnavilor, de ce aparatură beneficiază spitalul, ce intervenţii chirurgicale unice în judeţ se realizează aici, dar şi ce planuri de viitor are managerul spitalului. Mai mult decât, atât puteţi afla cu ce mari Centre Universitare colaborează Spitalul de la Târgu-Cărbuneşti. Invitaţii ediţiei sunt Constantin Tîrziu, managerul spitalului din Târgu-Cărbuneşti şi primarul Mihai Mazilu.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: