Săndoi, în staff-ul tehnic al naţionalei

Antrenorul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, sâmbătă, că a fost sunat de preşedintele FRF, Mircea Sandu, care l-a anunţat că va fi cooptat în stafful tehnic al naţionalei de seniori, după plecarea lui Răzvan Lucescu, menţionând însă că nu el va conduce prima reprezentativă. Săndoi este antrenorul cu care Pandurii a promovat pe prima scenă fotbalistică a ţării.

„Am fost sunat de preşedintele FRF şi mi-a spus că voi fi cooptat în staful naţionalei de seniori, probabil pe considerentul că sunt mulţi jucători de la tineret. Dar nu voi conduce eu echipa, naţionala are un staf care probabil că asigură continuitatea. În ceea ce mă priveşte, eu voi cooptat în staful echipei naţionale pentru această acţiune", a spus Săndoi la Sport.ro.

Întrebat ce părere are despre decizia antrenorului Răzvan Lucescu de a renunţat la funcţia de selecţioner, Săndoi a precizat: "Nu pot să mă pun în locul lui Răzvan Lucescu, nu ştiu pe ce considerente a luat această decizie, nu am fost în mijlocul evenimentelor şi nu pot să am o opinie".

Emil Săndoi a adăugat că lupta pentru calificarea la Euro-2012 rămâne deschisă, după ce naţionala României a învins Bosnia-Herţegovina, vineri, cu scorul de 3-0. "Faptul că au fost adjudecate cele trei puncte, cred că lupta la calificare este deschisă în continuare şi sper ca echipa naţională să reuşească un parcurs cât mai bun în continuare", a menţionat antrenorul naţionalei de tineret.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Răzvan Lucescu a renunţat la funcţia de selecţioner al naţionalei şi că prima reprezentativă va fi condusă în turneul din America de Sud de antrenorul echipei de tineret, Emil Săndoi, şi de Ştefan Iovan.

Naţionala României va pleca în turneul din America de Sud, sâmbătă seară, la ora 18.15, de pe aeroportul Henri Coandă, cu destinaţia Sao Paulo, via Frankfurt.

OFERTĂ

"Sunt omul naţionalei şi aştept să mi se facă oferta, vin cu cea mai mare plăcere. Dar vreau un proiect pe termen lung", a spus Gheorghe Hagi, care doreşte postul de la naţională.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: