Săndoi: Păcurar şi Costea contează

Fostul antrenor al echipei Pandurii, Emil Săndoi, a fost prezent la meciurile ambelor echipe oltene care se vor duela luni la Târgu Jiu. Antrenorul care a promovat Pandurii în Liga I şi a jucat aproape întreaga carieră la Universitatea, este legat sufleteşte de ambele formaţii.

Acesta spune că nu se aştepta ca acestea să ajungă să se lupte pentru a evita retrogradarea: „Am urmărit îndeaproape evoluţia celor două echipe şi sincer, chiar nu mă aşteptam să se ajungă aici, adică să se lupte pentru evitarea retrogradării. Pentru că după părerea mea, atât Universitatea Craiova, cât şi Pandurii sunt două echipe care merită un loc mult mai sus în Liga I. Însă, ambele echipe au avut un traseu nereuşit în tur şi aşa s-a ajuns aici”.

Săndoi crede totuşi că şi Panduri şi Craiova vor reuşi să treacă peste momentul dificil şi îşi vor reveni încet-încet. „Referitor la meciul de luni, va fi şi un derbi pentru că sunt două echipe care reprezintă Oltenia în primul eşalon, dincolo de miza confruntării propriu-zise. Fără îndoială că va fi un meci foarte important pentru ambele echipe, atât pentru moral, cât şi pentru cele trei puncte puse în joc”, a mai precizat craioveanul care este şi cetăţean de onoare al Municipiului Târgu Jiu iar luni va fi prezent în tribunele  Municipalului.

În ceea ce priveşte jocul, Săndoi crede că va fi o partidă echilibrată la fel cum sunt şi loturile celor două echipe: „Este un meci deschis oricărui rezultat. Ambele echipe dispun de un lot echilibrat şi valoric şi evident, numeric. Chiar dacă poziţia lor din clasament este una slabă acum, şi Pandurii şi Universitatea Craiova să nu uităm că pot pune probleme serioase oricărei echipe din România”.

În ceea ce priveşte valorile din lot, la Craiova Săndoi l-a evidenţiat pe Costea iar la Pandurii pe Păcurar, cei doi fiind jucătorii care pot face diferenţa: „Fiecare are câteva individualităţi care ar putea face diferenţa. Dacă la Craiova este Costea, la Pandurii există în schimb, un Păcurar, ori aceşti doi jucători se pot dovedi decisivi în anumite momente cheie ale jocului. Ca şi echipă, cred că diferenţa o va face modul cum cei 22 de jucători din teren se vor dărui. În mod sigur se va impune echipa care va greşi mai puţin şi care va avea mai multă îndrăzneală”.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: