Sandu Iacob spune adio Energiei cu zâmbetul pe buze

Cel mai titrat şi experimentat jucător al Energiei, Sandu Iacob şi-a făcut deja bagajele. Părăseşte Târgu Jiul după numai un sezon pentru a se întoarce acasă la Bacău. Iacob i-a impresionat pe toţi la turneul final al Cupei şi stârneşte regrete printre gorjeni.

Omul care a jucat în Bundesliga şi a câştigat nenumărate trofee pe plan intern ar fi plecat dezamăgit de la Energia după doar un loc 7 la finele sezonului. Cupa a salvat însă sezonul astfel că Iacob pleacă cu inima împăcată înapoi la Bacău.

Mulţumim Sandule

Ajuns la 34 de ani, Iacob a fost un exemplu de profesionalism pentru mai tinerii săi colegi. Mereu printre primii la testele fizice, Sandu a impresionat prin atitudine şi mod de a privi handbalul. Chiar dacă ştia deja că va pleca înapoi la Ştiinţa Bacău, Iacob i-a impresionat pe toţi la Cupa României şi a ajutat din plin Energia să prindă finala şi implicit locul în Cupa Cupelor. „După ultimele etape nu aveam foarte mare încredere în forţele noastre dar am zis că pofta vine mâncând şi am jucat de la minut la minut mai bine. Le-am dovedit asta celor de la Suceava şi Odorhei la momentul oportun. Finala de cupă a fost o premieră pentru mulţi dintre colegii mei şi merită felicitări pentru că au bătut echipele de pe locurile 2 şi 3. Chiar dacă ei au venit sau nu motivaţi, e o competiţie la care nimănui nu-i place să piardă din primul tur. Noi am prins finala şi suntem mândri de ce am realizat. Dacă anul trecut Energia juca în Cupa EHF, acum a prins Cupa Cupelor şi e un pas înainte” spune jucătorul care pleacă cu zâmbetul pe buze de la Energia.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: