Săptămână decisivă pentru viitorul pandurilor

Procesul celor de la Pandurii Târgu Jiu cu acţionarii clubului s-a finalizat la Curtea de Apel Craiova, iar miercuri este aşteptat verdictul final. Gorjenii au câştigat în primă instanţă când magistraţii au stabilit că echipa ar avea de recuperat o sumă de aproximativ două milioane de euro de la cei care s-au angajat să finanţeze clubul.

Pandurii aşteaptă verdictul procesului în care clubul gorjean a solicitat acţionarilor achitarea unor sume pe care aceştia trebuiau să le plătească în perioada 2014 - 2016.

Conform deciziei de anul trecut a Tribunalului Gorj, Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Judeţean Gorj, Consiliul Local Târgu Jiu şi Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia aveau de achitat aproximativ două milioane de euro. Între timp cei de la Pandurii au solicitat o sumă aproape dublă în procesul de la Curtea de Apel Craiova, care s-a finalizat în urmă cu o săptămână, iar miercuri este aşteptată decizia finală a magistraţilor.

Antrenorul Adrian Bogoi a declarat că se aşteaptă un verdict favorabil echipei sale, care de trei ani nu mai este sprijinită financiar de nimeni: „De vreo trei ani nu mai suntem susţinuţi financiar. Am înţeles s-a finalizat procesul cu acţionarii, care au de plătit milioanele neachitate în anii anteriori. Sperăm într-un verdict favorabil, pentru a avea stabilitate financiară. Vrem să stăm mai bine şi din punct de vedere financiar, pentru că la nivelul lotului lucrurile sunt clare, până în iarnă doar cu acest lot de jucători vom evolua”.

Tot din cauza problemelor financiare din ultimii ani, cei de la Pandurii nu mai pot perfecta transferuri, chiar dacă lotul nu este unul cu un nivel valoric dorit, urmând să se bazeze mai ales pe jucători foarte tineri şi foarte mulţi juniori.

Bogoi a mai precizat că din cauza aceloraşi probleme financiare echipa nici nu poate avea un obiectiv clar, nefiind deloc susţinută financiar: „Nu ne putem bate nici pentru un obiectiv clar, asta în condiţiile în care echipa ar trebui să fie foarte bine susţinută financiar. Până în momentul de faţă echipa nu a fost susţinută deloc, zero bani, deci zero finanţare”.

În lotul actual sunt deja jucători care au mai mult de un an de când nu şi-au primit salariile, la fel ca şi staff-ul tehnic şi angajaţii clubului.

Vizualizări: 1,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: