Recepţia tehnică a stadionului, programată pe 23 septembrie

Procedura de recepţie a stadionului din Târgu Jiu va debuta pe data de 23 septembrie cu recepţia tehnică a instalaţiilor din stadion, urmată de analiza tuturor componentelor stadionului, procedură care va dura maxim zece zile. Vestea a fost dată de deputatul de Gorj, Mihai Weber, care a discutat cu reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării şi ai CNI.

 Situaţia stadionului Municipal din Târgu Jiu nu este încă rezolvată deşi nu se mai lucrează la absolut nimic în interiorul sau exteriorul acestuia. Teoretic stadionul este pregătit de competiţii dar practic acestea nu se pot organiza pentru că nu este încă recepţionată lucrarea de la Compania Naţională de Investiţii.

Deputatul Mihai Weber a promis săptămâna trecută un calendar al procedurii de recepţie, purtând discuţii în acest sens cu responsabili din Ministerul Dezvoltării și Compania Națională de Investiții.

„Nu există nici un fel de rea intenţie, eu am avut o discuţie cu Reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii, la Ministerul Dezvoltării şi am solicitat un calendar al recepţionării şi punerii în funcţiune a acestei investiţii. Pot să spun că s-au făcut paşi importanţi şi s-a stabilit ca data de 23 septembrie să fie data de începere a recepţiei tehnice, care este o procedură ce durează câteva zile. Se va face recepţia tutror echipamentelor şi componentelor acestui stadion, o procedură care durează 5-6 zile, maxim zece, urmând ca după aceasta să avem data finală la care se va prelua de către autoritatea locală această investiţie şi atunci practic vom putea vorbi de inaugurarea acestei investiţii moderne aşteptate de toţi gorjenii. Pentru că ne dorim ca de această investiţie să beneficieze toţi gorjenii, într-un timp cât mai scurt”.

Pentru că probe tehnice s-au mai efectuat şi în perioada de vară, atunci când s-au pornit timp de câteva zile instalaţia de sonorizare, alarmele de incendiu sau nocturna, este de aşteptat ca acum această recepţie tehnică să dureze ceva mai puţin timp.

Se va recepţiona apoi tot ceea ce este inclus în această investiţie, respectiv stadionul propriuzis cu tribune, pista de atletism şi vestiarele, dar şi clădirile incluse în această mare construcţie, una de birouri, dar şi un hotel şi o serie de spaţii anexe pentru depozitare precum şi echipamentele tehnice folosite în interiorul sau exteriorul stadionului şi în parcarea subterană.

Galerie foto




Vizualizări: 823

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: