Jiul Rovinari, scorul etapei la Roşia de Amaradia

Liga judeţeană a programat în week-end meciurile etapei a doua iar rezultatele nu au adus mari surprize. Liderul clasamentului Petrolul Bustuchin s-a impus la Mătăsari iar Jiul Rovinari a realizat scorul etapei la Roşia de Amaradia. După două etape disputate trei dintre echipele din Liga 4 sunt la egalitate de puncte, podiumul fiind completat de Ştiinţa Turceni.

 Start excelent al echipelor care au avut evoluţii bune şi sezonul trecut şi care se vor lupta probabil şi în acest sezon pentru titlul judeţean. Petrolul Bustuchin are ca obiectiv titlul şi promovarea şi se află în continuare în fruntea clasamentului graţie victoriei la scor din prima etapă dar şi victoriei cu 4-0 din etapa a doua de la Mătăsari.

O echipă surprinzătoare şi sezonul trecut, cu evoluţii constant bune, Jiul Rovinari, are de asemenea maxim de punte după două etape. Jiul a realizat în acest al doilea meci al sezonului şi scorul etapei învingând cu scorul de 5-1 pe Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia prin golurile marcate de Preoţescu, Cîrciumaru, Dincu, Vâlceanu şi Negreţ.

O altă formaţie care s-a menţinut în top şi sezonul trecut, Ştiinţa Turceni, are de asemenea maxim de puncte după două etape iar în această etapă a obţinut un rezultat de 4-0, pe teren propriu, în meciul cu Parângul Bumbeşti Jiu.

Galerie foto





Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: