FRF a anunţat programul etapei a 7-a din Liga 2

Pandurii Târgu Jiu nu va apărea la Tv nici în etapa a 7-a a Ligii 2, formaţia gorjeană suferind la acest capitol mai ales din cauza terenului sintetic pe care îşi desfăşoară meciurile de pe teren propriu. Singurul joc din primele şase etape în care gorjenii au fost televizaţi a fost cel cu FC Argeş, disputat în deplasare.

Terenul sintetic de la Târgu Jiu al celor de la Pandurii nu permite filmarea meciurilor din Liga 2 pentru a fi transmise în direct de televiziunile care televizează meciuri din Liga secundă. Acest lucru se vede şi mai clar în acest sezon în care televiziunile nu au transmis nici un joc de pe terenul de la Târgu Jiu. Nici la meciurile din deplasare gorjenii nu prezintă prea mare interes pentru televiziuni, Pandurii fiind televizaţi la un sigur meci în acest sezon, cel de la Piteşti.  

FRF a anunţat luni programul jocurilor şi televizărilor din etapa a 7-a, printre cele patru meciuri transmise la tv nefiind inclus şi meciul celor de la Pandurii cu Metaloglobus.

Săptămâna aceasta va fi una încărcată pentru majoritatea echipelor din Liga 2. În afară de SCM Gloria Buzău, Daco-Getica Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi ACS Viitorul Târgu Jiu, eliminate în faza anterioară, celelalte 16 cluburi vor juca marţi sau miercuri în Turul 4 al Cupei României, acolo unde trei meciuri vor fi alcătuite din adversari din eşalonul secund: Sportul Snagov - Petrolul Ploieşti, CSM Reşiţa - ASU Politehnica Timişoara şi Rapid - Dunărea Călăraşi.

Apoi, sâmbătă, duminică sau luni sunt programate partidele din campionat. Sâmbătă, de la ora 11:00, se vor desfăşura cinci partide, la Reşiţa, Drobeta Turnu Severin, Buzău, Bucureşti (Metaloglobus) şi Miercurea Ciuc, iar de la ora 11:30 începe Dunărea Călăraşi - ”U” Cluj, meci care va fi şi transmis la TV.

Liderul Ligii 2, Turris Oltul Turnu Măgurele joacă la Reşiţa, însă televiziunile n-au fost interesate de un astfel de meci care i-ar putea aduce echipei lui Erik Lincar primul pas greşit în acest sezon. În aceeaşi zi se va mai juca şi ASU Politehnica - Farul, dar de la ora 14:00, fiindcă aşa s-au înţeles cele două echipe, nu pentru că ar urma să fie transmisă în direct.

Duminică, primul joc al zilei are loc la Arad, de la ora 11:30, între UTA şi CS Mioveni, adică ocupantele locurilor 4, respectiv 2. Acesta va fi şi derby-ul rundei. Iar de la ora 15:30, la Piteşti, se întâlnesc Campionii FC Argeş şi Rapid, alte două formaţii cu obiectiv promovarea.

Etapa a 7-a  se va încheia luni seară, la Ploieşti, când, de la ora 18:00, se vor întâlni Petrolul şi Sportul Snagov.

Program etapa a 7-a:

sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:00

CSM Reşiţa - Turris Oltul Turnu Măgurele   

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Concordia Chiajna    

SCM Gloria Buzău - Daco-Getica Bucureşti    

Metaloglobus Bucureşti - Pandurii Târgu Jiu    

FK Csikszereda - Ripensia Timişoara

sâmbătă, 14 septembrie, ora 11:30

Dunărea Călăraşi - Universitatea Cluj - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 14 septembrie, ora 14:00

ASU Politehnica Timişoara - Farul Constanţa   

duminică, 15 septembrie, ora 11:30

UTA Arad - CS Mioveni - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 15 septembrie, ora 15:30

Campionii FC Argeş - Rapid - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

luni, 16 septembrie, ora 18:00

Petrolul Ploieşti - Sportul Snagov - DigiSport 1, LookSport,TelekomSport

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: