Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Șapte angajați de la Roșiuța se bat pe funcţie

Șapte persoane intră în lupta pentru funcția de președinte al Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa. Candidaturi mai pot fi depuse și astăzi, fiind ultima zi în care cei interesați se mai pot înscrie. Cei șapte candidați la alegerile din 5 februarie sunt: Alexandru Golea - secretarul sindicatului, Nelu Roşca - prim-vicepreşedinte de sindicat, Claudiu Popescu - şef sector, secţia Mecanică, Dumitru Paulescu - conducător formaţie, Bebe Tulbă, conducător formaţie, Marian Ardeiu - Inginer și Ion Lăcătuşu.

Lupta pare să se dea între Alexandru Golea și Nelu Roșca. Golea speră să aibă sprijinul oamenilor, iar Roșca beneficiază de ajutor din partea administrației. Peste o mie de mineri de la Roşiuţa vor vota preşedintele pe 5 februarie. Votul se va întinde pe toată durata zilei, pe cele trei schimburi. (M.B.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: