Sărbătoare la Rovinari. Ce surprize le-a pregătit primarul rovinărenilor!

Rovinărenii sărbătoresc zilele oraşului, în Rovinari fiind aşteptaţi artişti de top din România, dar şi artişti locali care vor încânta publicul cu piesele lor. Nu va lipsi din program focul de artificii. Delia şi Constantin Enceanu ţin capul de afiş al sărbătorii din acest an.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, anunţă prezenţa unei dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică uşoară din România la zilele oraşului. Este vorba despre Delia care va concerta duminică, 18 iunie, la Rovinari începând cu ora 22.30. Pentru a împăca toate gusturile, tot duminică va cânta la Rovinari celebru artist Constantin Enceanu. La finalul spectacolului susţinut de Delia, rovinărenii vor putea urmări focul de artificii. „Sper să avem unul dintre cele mai reuşite evenimente de până acum, avem până la urmă numărul 1 în topul muzical românesc, pe Delia, care cântă duminică când se şi închid Zilele Oraşului şi o să avem şi un foc de artificii. Ne bazăm apoi pe copiii din oraşul Rovinari şi pe ansamblul nostru, iar de acum încolo vom încerca să avem evenimente dacă nu de două ori pe lună, măcar o dată pe lună pentru că în curând vom prelua Casa de Cultură a Sindicatelor. Îi aşteptăm în număr cât mai mare”, a declarat primarul din Rovinari, Robert Filip.

Lariss cântă sâmbătă

Şi sâmbătă se anunţă nume mari ale muzicii româneşti la Rovinari. Este vorba despre Lariss, o tânără cu milioane de vizualizări pe YouTube, dar şi despre artişti de muzică populară cunoscuţi: Emil Badea, Dumitru Vasilescu, Victoriţa Lăcătuşu şi Claudia Torop. Primarul Robert Filip a precizat şi cum a fost posibilă suplimentarea sumei alocate acestui eveniment. „Am fost acuzat de o parte a Consiliului Local că am mărit bugetul alocat Zilelor Oraşului cu o sumă de bani pe care eu i-am economisit de la schimbarea contractului de la gaze şi energie. Am economisit o sumă mare de bani din aceste contracte şi 30% din suma asta am alocat-o către Zilele Oraşului ca să creez un eveniment frumos pentru locuitori. Anul acesta evenimentul se desfăşoară în acelaşi loc, urmând ca de anul viitor să pregătim o nouă locaţie”, a mai spus Robert Filip, primarul din Rovinari. Evenimentul se află deja la cea de a XVII-a ediţie.

Galerie foto


Vizualizări: 4,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: