Trafic restricționat pe DN 67, în Bălești. De ce!

Se va circula pe o singură bandă de mers în Bălești. Firma care construiește varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu va începe lucrările, în zonă, la un pasaj peste Drumul Național 67. Va fi montat un semafor, pe o distanță de câteva sute de metri, circulându-se doar pe sensul de mers spre Motru. O deviere a traficului va fi stabilită, în câteva zile, și în Drăgoieni, anunță drumarii.

Secția de Drumuri Naționale (SDN) Târgu Jiu anunță că traficul în zona Bălești va fi restricționat pe banda de mers spre oraș. Este nevoie de această restricție pentru ca muncitorii să poate ridica pasajul care va traversa Drumul Național 67: „Constructorul a solicitat restricționarea traficului pentru a putea începe lucrările la pasajul care va traversa DN 67 în zona Bălești. Se vor monta semafoare. Se va circula doar pe sensul de mers către Bălești, către Motru, pe o distanță de aproximativ 300 de metri”.

Lucrările vor fi gata în două luni. Drumarii fac un apel la șoferi să circule cu prudență în zonă. „Cred că va dura cel puțin două luni. Venim cu rugămintea către participanții la trafic să respecte culorile semaforului, să nu forțeze culoarea galbenă, pentru a nu crea ambuteiaje. Ne cerem scuze pentru disconfortul pe care îl creează constructorul în această zonă, dar trebuie să ne gândim că este pentru binele tuturor finalizarea acestei lucrări. Noi considerăm că, în două luni, acest pasaj va fi gata”, mai spun reprezentanţii SDN Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 1,154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: