Sârbii sunt afectaţi că Pandurii nu mai câştigă

Jucătorii de origine sârbă de la Pandurii, Martinovic, Raskovic şi Stromajer sunt afectaţi de faptul că echipa nu a mai câştigat un meci acasă de la jocul cu CFR Cluj. Doi dintre aceştia sunt atacanţi dar n-au reuşit să înscrie decât un singur gol, la fel ca cel de-al treilea care este fundaş. Doar Milanco Raskovic şi-a trecut până acum numele pe lista marcatorilor de la Pandurii, Stroamjer trecând în schimb printr-o continuă criză de formă de la venirea la Pandurii, el nereuşind să înscrie până acum la Târgu Jiu.

Apropierea jocului cu Unirea Urziceni nu îi face deloc optimişti pe sârbii de la Pandurii care cunosc forţa adversarului. Chiar dacă şi-ar dori o victorie la acest joc, cu toţii recunosc că nu va fi deloc uşor să o obţină, dar spun că ar fi foarte importantă.

Raskovic se teme de meciul cu Unirea

Raskovic este foarte supărat că echipa a făcut un egal cu Gaz Metan mai ales pentru faptul că el nu a putut înscrie deşi a avut mai multe ocazii: „Îmi este necaz, mai ales după egalul pe care l-am făcut cu Gaz Metan Mediaş. Am fost foarte supărat după acel meci pentru că nu am reuşit să învingem. Am avut trei ocazii mari în prima repriză a acelui meci, dar nu le-am fructificat, iar după aceea nu am mai reuşit o evoluţie prea bună”. Atacantul sârb e conştient că va fi mai greu pentru echipa sa să câştuge meciul cu Unirea Urziceni care e un adversar mai puternic decât Mediaşul: „Acum ne aşteaptă o partidă mult mai dificilă cu Unirea Urziceni, una care poate însemna mult pentru noi. E o echipă puternică a ligii I şi nu va fi un meci uşor pentru noi. O victorie nu ar însemna numai trei puncte ci un pas înainte pentru Pandurii după ultimele meciuri mai puţin reuşite de acasă”.

Stromajer calculează punctele pierdute

Dacă nu poate calcula punctele acumulate prin golurile înscrise de el, atacantul Stromajer calculează pe cele pierdute pentru că el nu a înscris. „Am pierdut câteva puncte importante acasă şi asta ne face să ne gândim unde eram acum în clasament, cu aceste puncte. Măcar şase puncte dacă aveam în plus, eram mult mai sus în Liga I din România. Am pierdut puncte cu echipe mai slabe şi am câştigat cu echipe puternice”. Şi Stromajer e de acord că nu va fi deloc uşor cu Unirea iar cele trei puncte, dacă le vor lua Pandurii, vor fi extrem de importante: „Vine meciul cu Unirea Urziceni, o echipă foarte puternică şi ne aşteaptă un meci foarte dificil. Este clar că pentru noi ar fi foarte bun un rezultat pozitiv, chiar o victorie pentru a face uitate ultimele rezultate de pe teren propriu. Trei puncte ar însemna mult pentru Pandurii, mai ales în contextul actual”.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: