Sârbul Nickolic, mândru de americanul Darby

Reprezentantul Energiei la All Star Game-ul anual al baschetului masculin a făcut senzaţie la Sibiu. Louis Darby a fost ieri lăudat de antrenorul său pentru toată prestaţia din acest sezon, nu numai pentru evoluţia de la All Star. „Darby este un mare jucător, foarte mare. Nu o spun numai eu se vede că are statistici individuale foarte bune”, a remarcat Nikolic ieri care crede că americanul poate fi şi mai bun dacă ar aduce un plus în jocul său la aruncările de trei puncte şi dacă s-ar apăra mai bine decât o face acum. Antrenorul spune că nu există probleme de comunicare cu Darby chiar dacă are 27 de ani: El vrea să înveţe, să-şi îmbunătăţească jocul şi asta se vede nu doar în meciuri ci şi la antrenamente”.

La Sibiu Darby a luat şi un premiu, cel pentru cel mai bun dunk-er, după ce a reuşit un slam-dunk spectaculos, respectiv o săritură peste alţi doi baschetbalişti.

„Darby a arătat tuturor la All Star Game că a avut un sezon foarte bun şi de ce a jucat foarte bine în acest an”, a mai precizat Nikolic ieri referitor la cel mai bun jucător al Energiei din acest sezon. La All Star-ul din acest an, echipa Nordului a câştigat cu scorul de 121-118 selecţionata Sudului din care a făcut parte şi Darby. În faţa a peste 2000 de iubitori ai baschetului care s-au adunat la Sibiu, americanul Energiei a impresionat la concursul de slam-dunk ridicând sala în picioare.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: