Sarcină îşi face echipă de promovare la Energeticianul

Echipa finanţată de gorjeanul Nicolae Sarcină, ACS Energeticianul, va susţine pe 27 iulie un meci de pregătire la Drobeta Turnu Severin, cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova. Până atunci ar mai putea fi programat un amical cu Luceafărul Oradea.

Lotul de jucători pe care antrenorul Cristian Dulca îl are la dispoziţie la Energeticianul este format din Bg. Miron, Sălăjan, H. Moldovan - Miroiu, M. Ioniţă, D. Lung, L. Iordache, Al. Dulca, Oct. Vasile, Vl. Rusu, Nicoară, Mih. Ion, Tomozei, Stoenac, Dragu, Enache, C. Neagu, Petre, C. Cristea, Misaras, Ionică, Gârbiţă, Voinea, Gruia.

Echipa care a promovat în Liga a 2-a cu numele ACS Şirineasa speră acum să promoveze în Liga I, motiv pentru care au fost aduşi jucători cu experienţă. Golgheterul Ligii 2, cu 26 de reuşite, Vlad Rusu (28 de ani), va juca la gruparea adoptată de Valea Jiului, jucătorul fiind adus de la Luceafărul Oradea.

Pe lângă mijlocaşul Viorel Nicoară (30 de ani, ex Juventus Bucureşti) şi fundaşul Marius Tomozei (27 de ani, ex Dunărea Călăraşi), care au fost în lot şi în cantonament, la Energeticianul au ajuns şi Cosmin Neagu, Horaţiu Moldovan, Alexandru Dulca şi Călin Cristea.

Cosmin Neagu este un mijlocaş ofensiv de 26 de ani care  vine de la FC Hermannstadt, echipă de la care a fost adus şi portarul de 20 de ani Horaţiu Moldovan.

Călin Cristea este un mijlocaş de 30 de ani adus de la Dunărea Călăraşi, iar Alexandru Dulca este un tânăr jucător de 20 de ani, care este chiar nepotul antrenorului.

Energeticianul va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Jiul din Petroşani.

Vizualizări: 1,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: