Șase copii cu Covid, la spitalul din Târgu-Cărbunești. Un bebeluș a stat în spital 45 de zile!

Un bebeluș în vârstă de cinci luni a stat mai mult prin spitale de când s-a născut. S-a infectat cu noul coronavirus, s-a vindecat și apoi s-a îmbolnăvit din nou. Copilul are cinci luni și a stat în spitalul din Târgu-Cărbunești o lună și jumătate. În prezent, în spitalul Covid din Gorj mai sunt internați șase copii.

Unul dintre cele mai dificile cazuri pentru medicii din Târgu-Cărbunești a fost al unui bebeluș care a ajuns în spital, cu mama sa. A fost infectat cu noul coronavirus și a stat 30 de zile în unitatea medicală până i-au venit două teste negative.

După nici trei zile, copilul s-a întors în spital. Infectat din nou. „Am avut opt, s-au externat doi miercuri. Mai avem șase. În general, copiii au suportat ușor și bine tratamentul. Am avut un copil de vreo cinci luni, care a stat 30 de zile în spital. Nu se negativa absolut deloc. A plecat negativ, cu două teste consecutive, și a apărut a doua sau a treia zi iar pentru reinternare, cu test pozitiv. A mai stat la noi în spital vreo 15 zile”, a declarat managerul spitalului, Constantin Tîrziu, la Tele3.

Cel mai în vârstă pacient internat în spitalul din Târgu-Cărbunești are 82 de ani. A plecat din spital vindecat. Până acum, zece pacienți care au fost internați în acest spital au decedat. 

Vizualizări: 4,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: