Bărbat negativ la testul de Covid, decedat la trei ore după externare

A murit după ce s-a externat. Este vorba despre un bărbat care a ajuns pe patul de spital după ce s-a infectat cu noul coronavirus. După ce i s-a prelevat o nouă probă pentru a vedea dacă s-a vindecat, rezultatul avea să fie în sfârșit negativ.

Tragedia s-a petrecut în aceeași zi de la externare. Bărbatul a ajuns acasă, a făcut o baie, iar la câteva ore s-a stins din viață.

Gorjeanul era cunoscut și cu alte afecțiuni, conform reprezentanților din cadrul Spitalului din Târgu Cărbunești. Managerul unității medicale, Constantin Târziu, spune că o presupunere ar fi ca bărbatul să fi facut un infarct.

”Este dureros. Timp de trei săptămâni a fost îngrijit de colegii mei și apoi a plecat acasă sănătos. După trei ore s-a constatat decesul. Am mai auzit de un caz similar. Cred că bărbatul ar fi suferit un infarct, o fi fost un duș mai fierbinte. La spital i-au fost administrate anticoagulante. Este o presupunere. Păcat că acest eveniment s-a produs”, a spus managerul Spitalului din Târgu Cărbunești, Constantin Târziu, la Tele 3.

Vizualizări: 6,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: