Șase fotbaliști de la FC U Craiova au Covid

Probleme la FC U Craiova 1948. Şase fotbaliști legitimați la echipa patronată de Adrian Mititelu au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, iar partida cu Ripensia Timişoara, din prima etapă a Ligii a II-a a fost amânată, a anunţat, vineri, gruparea olteană.

“Partida de fotbal dintre Fotbal Club Universitatea Craiova şi Ripensia Timişoara, din cadrul etapei I a Ligii a II-a, programată pentru sâmbătă, 29.08.2020, orele 15.30, nu va mai avea loc, din cauza depistării pozitive a unui număr de 6 sportivi din cadrul lotului. Clubul a înaintat către FRF solicitarea regulamentară în vederea programării partidei. De asemenea, clubul a iniţiat procedurile legale şi regulamentare prevăzute în protocolul sanitar”, se arată într-un comunicat postat pe contul de Facebook al FC U Craiova 1948.

Vă reamintim că nici partida Metaloglobus București - Pandurii Târgu Jiu nu va fi disputată sâmbătă, după ce șapte jucători ai echipei gorjene au ieșit "pozitiv" la testul rapid. Aceștia vor fi retestați sâmbătă dimineața.

Vizualizări: 1,559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: