Stoican debutează la ACS Viitorul cu Rapid

Noul antrenor al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Flavius Stoican, a semnat joi contractul cu noua echipă, conform gsp.ro. Antrenorul de 45 de ani pregăteşte însă de câteva zile echipa pe banca căreia s-a aflat până în week-end-ul trecut antrenorul Victor Naicu.

Noul antrenor al celor de la Viitorul Târgu Jiu, formație care activează Liga 2, a semnat cu echipa gorjeană şi a început  munca de câteva zile bune. Chiar dacă clubul nu a anunţat încă nimic oficial cu privire la numirea noului antrenor şi la înlăturarea lui Victor Naicu după mai puţin de două săptămâni de la numire, presa a dezvăluit joi faptul că Flavius Stoican a semnat.

În acest moment, tehnicianul care a pregătit ultima dată Petrolul, de asemenea în eșalonul secund, este pregătit să debuteze cu o nouă echipă în Liga 2 după ce ultima dată a fost demis de la Ploieşti în iarnă.

Stoican a ales să meargă la  ACS Viitorul pentru a face performanţă, exact acelaşi lucru dorind şi fostul antrenor Cristian Lupuţ, căruia nu i s-a mai prelungit contractul din vară. „Merg la Târgu Jiu, pentru că e un proiect de viitor și sunt niște oameni care vor performanță”, a declarat Stoican în exclusivitate pentru gsp.ro. Stoican a pregătit ultima dată Petrolul, de care s-a despărțit la finalul anului trecut, fiind demis pentru că echipa nu mai era în obiectiv. De-a lungul carierei, fostul fundaș dreapta a mai fost principal la 8 echipe: Dinamo II, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu Jiu și Poli Iași.

La debutul său la echipa din Târgu Jiu Stoican va avea un meci dificil din toate punctele de vedere. ACS Viitorul va juca cu Rapid, duminică 30 august, echipa vizitatoare fiind foarte bine pregătită pentru că a evoluat toată vara în play-off-ul Ligii 2, aflându-se până la final în lupta pentru promovare.

Prima etapă din Liga 2:

    ACS Viitorul Târgu Jiu - Rapid București

    Slatina - Dunărea Călărași

    Comuna Recea - Csikszereda

    FC U Craiova 1948 - Ripensia

    CSM Reșița stă

    Petrolul Ploiești - Farul

    Aerostar Bacău - U Cluj

    ASU Poli Timișoara - CS Mioveni

    Gloria Buzău - Chiajna

    Unirea Slobozia - Turris

    Metaloglobus – Pandurii

Vizualizări: 660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: