Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Craiova, eliminată din Europa League

Oltenii de la Universitatea Craiova au suferit joi seară o înfrângere în meciul din turul 1 preliminar al Europa League. Vicecampioana României a fost umilită de Lokomotiv Tbilisi, care a produs o surpriză imensă după ce s-a impus cu 2-1, pe teren propriu.

Craiova nu a reuşit să se impună în meciul din Georgia fiind eliminată incredibil de Lokomotiv Tbilisi, scor 1-2, în turul 1 preliminar al Europa League. În deplasare din Georgia, unde pornea ca favorită certă, trupa lui Bergodi s-a făcut de râs. După o primă repriză fără mai evenimente, gazdele au ieșit la rampă. Au profitat de o apărare lentă și au deschis scorul pe contraatac, prin Irakli Sikharulidze, în minutul 57. Lokomotiv a mai lovit o dată, în minutul 61, prin Oulad Omar, fotbalistul refuzat de Academica Clinceni. Speranțele oltenilor au fost aprinse de Baiaram, în al patrulea minut de prelungire, cu un șut din prima, după incursiunea lui Bancu. Mingile lungi din final n-au fost precise, Ivan a trimis cu o lovitură de cap alături, iar Craiova a suferit o eliminare rușinoasă în turul I preliminar al Europa League.

Echipa de georgieni care a eliminat acum Craiova n-a mai jucat de 12 ani în Europa și e prima oară când Lokomotiv Tbilisi trece de turul 1 preliminar.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: