Șase independenți vor să intre în CL Tismana

O campanie electorală inedită îi așteaptă pe alegătorii din orașul Tismana anul acesta pentru alegerile locale. Până în acest moment și-au anunțat candidatura un număr de 6 candidați independenți. Actualul primar Marian Slivilescu spune că cel mai probabil aceștia nu s-au mai regăsit la nicio formațiune politică.

Primarul oraşului Tismana, Marian Slivilescu, spune că anul acesta se anunță una dintre cele mai interesante campanii electorale, deoarece șase candidați independenți se bat pentru consiliu local. ”Sunt candidați, până acum vreo cinci candidați la primar și mult mai mulți consilieri independenți și liste de candidați pentru Consiliul Local. Este o caracteristică a acestei campanii, numărul candidaților independenți spune un lucru cert și anume că unii nu mai încredere în listele de partid, alții nu s-au regăsit pe listele de partid pentru că probabil locul pe care l-au solicitat nu le-a putut fi oferit și atunci încearcă ajungerea în Consiliul Local de pe postura de independent”, a spus Marian Slivilescu, primarul din Tismana.

Campanie de bun simț
Edilul în funcție vrea să facă o campanie de bun simț și nu una bazată pe acuzații și denigrări la adresa contracandidaților săi. ”Sunt șase candidați independenți, va fi o puternică fărămițare a voturilor și, sigur, cetățenii trebuie să gândească foarte bine atunci când se duc și votează să nu strice votul pentru că este posibil, mergând spre anumiți candidați, votul să nu se regăsească pe opțiunea alegătorului, mi-aș fi dorit o mai mare grupare a candidaturilor. În ceea ce privește campania, am cerut la toți competitorii să nu ne axăm numai pe critici”, a spus primarul Marian Slivilescu. Foști consilieri locali, foști primari, dar și nume noi pe scena politică din Tismana sau înscris în lupta electorală.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: