PNL Gorj a mai pierdut un primar

Partidul Național Liberal, filiala Gorj, a rămas cu un singur primar pe Valea Amaradiei, Liviu Cotojman de la Roșia de Amaradia. Liviu Doru Drăgulescu, fostul primar liberal de la Licurici, a ales tabăra social democrată declarându-se dezamăgit de modul cum a fost tratat de conducerea județeană a partidului și de deciziile luate de aceasta. Primarul va candida în iunie de la PSD.

Liviu Doru Drăgulescu a candidat în anul 2008 din partea PDL și a câștigat primăria Licurici cu un scor bun. În urmă cu patru ani a câștigat din nou și a intrat în PNL, după fuziune. În iunie va candida însă din tabăra social democrată, părăsind Partidul Național Liberal, pentru că s-a simțit dat la o parte și fără sprijin politic, spune el. ”Am fost dezamăgit de Partidul Național Liberal, vremurile sunt foarte grele, vreau o schimbare. Eu, practic, opt ani de zile am fost în opoziție. Nu am reușit să fac nimic la nivelul comunei Licurici cu PSD la Consiliul Județean. În 2008-2012 nu m-a ajutat nimeni cu bani. O altă decizie care m-a făcut să iau această hotărâre a fost candidatura la primăria Târgu Jiu. Eu l-am susținut pe Marcel Romanescu și îmi pare rău de dumnealui, era un om cu posibilități. Eu sper acum ca PSD să câștige din nou Consiliul Județean și eu să dau drumul la investiții, să pornesc investiții la nivelul comunei Licurici”, a spus Liviu Doru Drăgulescu, primarul din Licurici.
Până să plece din partid PNL avea doi primari pe Valea Amaradiei, Liviu Doru Drăgulescu și Liviu Cotojman. În prezent, doar Liviu Cotojman de la Roșia de Amaradia mai candidează de la liberali, în rest toată zona este a social democraților.

Vizualizări: 1,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: