Şase tineri, după gratii pentru consum şi trafic de droguri

O grupare infracţională specializată în trafic şi consum de droguri de risc a fost destructurată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, împreună cu poliţişti din Olt şi Bucureşti sub coordonarea unui procuror DIICOT. Şase tineri au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile. De la suspecţi a ridicată cantitatea de aproximativ 600 grame de canabis.

Tinerii acţionau pe raza judeţelor Gorj, Olt şi Vâlcea, precum şi în mediile studenţeşti din Timişoara şi Bucureşti.

Narcis Vlancea şi George Brânzan din Gorj şi Foca Bogdan din Vâlcea au fost identificaţi în trafic în judeţul Olt, iar in autoturismul cu care tineri se deplasau poliţiştii au găsit 40 de grame de canabis. Au urmat descinderi domiciliul altor doi tineri, Iulian Dragnea şi Iulian Şerban din judeţul Olt, unde s-a mai găsit o cantitate de 545 grame de canabis. Poliţişti au efectuat percheziţii şi într-o cameră de cămin studenţesc din Bucureşti unde gorjeanul Florin Digulescu locuia fără forme legale şi aici fiind găsite 12 pliculeţe cu canabis. „Şase tineri, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc, au fost arestaţi pe o perioadă de 29 de zile, urmare a probatoriului administrat de poliţiştii antidrog din cadrul S.C.C.O. Gorj, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Gorj. Urmare a acţiunilor efectuate, poliţiştii antidrog au ridicat de la suspecţi cantitatea de aproximativ 600 grame canabis. În seara zilei de 09.12.2010, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Craiova - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Gorj, S.C.C.O. Olt, I.P.J. Olt, B.C.C.O. Bucureşti şi S.I.P.I. Gorj, au acţionat pentru destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri de risc, respectiv canabis, ce acţionau pe raza judeţelor Gorj, Olt, Vâlcea,  precum şi în mediile studenţeşti din municipiile Timişoara şi Bucureşti.”

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că întreaga cantitate de canabis descoperită de poliţiştii antidrog provine dintr-o cultură ilicită de canabis cultivată în curtea locuinţei unui membru al grupării din judeţul Olt. În mod repetat suspecţii s-au aprovizionat de aici, ulterior, vânzând drogurile la diverse persoane din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Timiş şi municipiul Bucureşti.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: