Scandal cu poliţia după ce CEO a intrat abuziv pe un teren

Poliţiştii din Motru au fost sesizaţi că CE Oltenia a intrat abuziv pe terenul unui gorjean. Este vorba despre Ion Stoichiţoiu, socrul lui Bogdan Bejinaru, un angajat de la complex aflat în conflict cu cei din conducere. Bogdan Bejinaru este cel care a dat publicităţii fotografiile prin care arăta condiţiile în care sunt transportaţi minerii prin carieră, în picioare, în spatele maşinilor de teren ale şefilor.

La scurt timp, şi el şi soţia sa au fost făcuţi din economişti muncitori necalificaţi. Acesta susţine că abuzurile au continuat şi ieri şi că cei de la companie au intrat ilegal pe terenul socrului lui, deşi cele două părţi erau în negocieri. Socrul lui Bejinaru are o suprafaţă de 3 hectare de teren în zona Carierei Jilţ Sud. „Terenul e al socrului meu şi era în negocieri cu compania. Are 3 hectare în faţa excavatorului 02 de la Jilţ Sud. În acest moment compania excavează terenul fără acordul nostru. O să rezolvăm problema la Judecătorie“, a explicat acesta. Până să cheme poliţia, muncitorii excavaseră deja 2500 de mp. Poliţiştii au venit la sesizare, însă au precizat că nu este de competenţa lor. Ion Stoichiţoiu, proprietarul terenului, spune că excavatoriştii i-au spus că au primit ordin de la şeful carierei Dumitru Dragu şi inginerul Petrică Ceauşescu.

El va solicita, prin ordonanţă preşedinţială, oprirea excavării. Acesta era în discuţii cu conducerea CE Oltenia pentru cedarea terenului. Omul spune că a cerut un euro pe mp, dar şi promisiunea că fiul şi nora vor rămâne economişti. În schimb, cei doi au fost schimbaţi, iar compania a intrat abuziv pe teren.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: