Scandal cu romi după o petrecere de Valentine s Day

Scandal ieri dimineaţă la ora 3.00 la un club din oraş, unde mai mulţi tineri petreceau de Sfântul Valentin. Unul dintre aceştia şi-a găsit maşina spartă şi bănuia că autorul este un vecin cu care se află în conflict de mai mult timp. Poliţiştii i-au audiat pe cei implicaţi în incident, însă deocamdată nu au comunicat că l-ar fi descoperit pe autorul sau autorii faptelor.

Tinerii veniţi din Meteor pentru a se distra la localul situat în zona de sud a municipiului au sfârşit petrecerea de Ziua Îndrăgostiţilor prin a face altfel de declaraţii, nu unele de dragoste, ci unele date în faţa poliţiştilor. „Se îndrăgostiră de tot! Uite cum se îndrăgostiră!” spunea cu supărare una dintre rudele proprietarului maşinii ale cărei geamuri fuseseră făcute ţăndări. Pe tabla autoturismului negru erau vizibile urmele unor bocanci, semn clar că cineva a încercat să îşi verse nervii pe maşina ce costă câteva zeci de mii de euro. Petrecerea la care participa şi proprietarul maşinii s-a sfârşit brusc atunci când cineva l-a anunţat că tocmai va trebui să meargă la un service.

Răzbunare

Mai mulţi prieteni ai acestuia au coborât şi ei din localul în care petrecerea era în toi, cu toţii cerând ca Poliţia să vină degrabă la faţa locului şi să ancheteze cazul. „Ne trezirăm cu maşina spartă în parcare. Asta nu înseamnă discriminare? Cum ar veni asta? Am coborât din local şi am găsit maşina spartă. Ce înseamnă asta, dacă nu discriminare la lume?” a silabisit unul dintre petrecăreţi, un alt membru al grupului fiind mult mai coerent în cele spuse la Poliţie. „Am fost la o mică petrecere, ne-am distrat şi noi, dar băieţii nu sunt băuţi. Când am ieşit afară am văzut maşina distrusă pe toate părţile şi rugăm Poliţia să ia toate măsurile, să îl prindă pe autor şi să ne spună şi nouă de ce a făcut asta”, a spus Gabriel Mihai.

Proprietarul maşinii, Ion Mihai, susţine că ar şti cine i-ar fi putut strica distracţia, el aşteptând ca poliţiştii să îl prindă pe făptaş înainte ca incidentul să ia o altă turnură. „A venit cineva şi mi-a spart maşina aici în parcare, nu în alt loc. Eu bănuiesc că ar fi un vecin, că am mai avut cu el şi alte discuţii în trecut. Ştiu că s-a dus Poliţia la el acasă şi şi-ar fi recunoscut faptele. E o răzbunare clară, deşi nu ştiu pentru ce. Aştept ca Poliţia să ia măsuri”, a spus păgubitul. Petrecerea s-a terminat brusc şi pentru pirandele cu care tinerii romi erau în clubul cu pricina. „Da lasă că maşina şi-o repară el, ce dacă ne-a stricat distracţia. Vine şi ţiganii la Ziua Îndrăgostiţilor, care oricum nu ştiau înainte ce înseamnă asta. Necazul al mare e că la petreceri din astea ne mănâncă româncele alea cu fuste scurte, care îşi arată buricul la ţiganii noştri. Ne lasă ţiganii pentru ele, dar le arătăm noi lor”, a promis una dintre pirandele care a plecat la Poliţie cu un taxi pentru a povesti ce ştia despre incidentul cu maşina spartă.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: