Scandal în Târgu Jiu, după o șicanare în trafic

Șoferii a două autoturisme BMW s-au șicanat în trafic chiar în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Cei cinci ocupanți ai celor două mașini s-au luat la harță, folosindu-se inclusiv de cuțite. S-a întâmplat pe 18 martie, între timp protagoniștii alegându-se cu dosar penal, iar unii cu arest la domiciliu.

”Din cel de-al doilea autoturism a coborât inculpatul S.G., cel care conducea autoturismul, iar din dreapta a coborât inculpatul G.V.D., ambii având asupra lor câte un cuţit”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Unul dintre șoferi a fost lovit cu pumnul în față, un tânăr a intervenit să îl salveze, dar a fost înjunghiat de două persoane. După agresiune, persoana vătămată a fost internată la Secţia Chirurgie toracică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Tg-Jiu, cu următorul diagnostic: ,,plagă înjunghiată penetrantă perete posterior hemitorace stâng şi hemopneumotorax, placă superficială hemitorace drept anterior”.

Unul dintre agresori a fost reţinut preventiv de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, iar celălat a fugit. Ulterior însă, s-a prezentat și acesta la parchet, fiind audiat de procuror în prezenţa avocatului ales.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Gorj a dispus arest la domiciliu pentru doi inculpați, timp de 30 de zile, dar procurorii cer în continuare arest preventiv pentru Gurgui Vasile Daniel și Strinu Gabriel.

Vizualizări: 5,471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: