Scandal într-un club din Târgu Jiu

În dimineaţa zilei de 18 februarie a.c., ora 05:50, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată telefonic de agenţii unei firme de pază, despre faptul că două persoane de sex bărbătesc încearcă să pătrundă într-un club din municipiu, deşi, anterior, fuseseră înlăturate din incinta acestuia, întrucât se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului s-au deplasat două patrule de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu.

Poliţiştii au identificat aici, pe B.C.C., de 43 ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara şi B.C., de 35 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj. Cu ocazia controlului corporal, poliţiştii au constatat că B.C.C. avea asupra sa un cuţit tip „briceag” cu lungimea lamei de aproximativ 8 cm, iar B.C., un cuţit cu lama de 9,5 cm.

Cele două „arme albe”, deţinute în mod ilegal de către cei în cauză, au fost ridicate de către poliţişti. De asemenea, cei doi suspecţi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, pe numele acestora fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port, fără drept, al cuţitului, faptă prevăzută de art. 2, pct. 1 din Legea nr. 61/1991, republicată.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: