Scandal la alegerea viceprimarului din Licurici. Mădălina Ciolocoi, ameninţată!

Constantin Postelnicu (UNPR) a revenit ieri pe postul de viceprimar la Licurici, după o şedinţă cu scandal. Au candidat trei persoane, una de la PSD, una de la UNPR şi alta de la PP-DD. Liberalii au refuzat să susţină candidatul social-democrat, ceea ce a dus la un adevărat scandal între doi lideri USL: Mădălina Ciolocoi de la PNL şi Andrei Maioreanu de la PSD. Surse prezente la faţa locului au susţinut că liberala a fost ameninţată cu schimbarea din funcţia de vicepreşedinte al CJ Gorj.

Andrei Maioreanu s-a supărat pentru că nu a reuşit să impună viceprimarul lui, de la PSD. Surse spun că Andrei Maioreanu i-ar fi vorbit urât Mădălinei Ciolocoi şi a ameninţat-o cu demiterea şi ruperea protocolului. „Eu nu consider că a fost un conflict. Şi oricum, pe voturile liberalilor nu decide domnul Maioreanu. Eu cred că este important că acolo este viceprimar USL, de la UNPR“, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinte PNL Gorj.

Viceprimarii nu rezistă în funcţie

Ieri, consilierii locali din comuna Licurici au decis că este timpul să revină la primărie Constantin Postelnicu de la UNPR, care fusese schimbat acum câteva luni cu Adrian Ciobanu de la PPDD. Dacă Postelnicu a stat șase luni viceprimar, nici Ciobanu nu a avut o carieră mai lungă, pentru că în toamna acestui an a fost revocat din funcție la propunerea consilierilor.

Primarul din Licurici s-a obișnuit deja cu aceste schimbări de viceprimari în funcție de „majoritatea” din consiliul local. „Avem un viceprimar nou la Licurici, dar de fapt este vechi. El a mai fost pe această funcție înaintea lui Adrian Ciobanu, dar știți că la noi se schimbă vicele o dată la șase luni în funcție de majoritatea din consiliu. Acum i-au dat votul din nou lui Constantin Postelnicu. A mai fost propus și Dragoș Moldovan de la PSD și Gherghina Sebastian de la PP-DD. În primul tur am anulat două voturi, iar în cel de-al doilea tur a câștigat Postelnicu în fața lui Moldovan”, a precizat Liviu Drăgulescu, primarul comunei Licurici.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: