Scandal la Minprest. Plângere pentru furt

Societatea Minprest SA a fost, vineri, scena unui scandal între directorul unității, Gabriel Giorgi, și un lider de sindicat, Bebe Tauru. Sindicalistul susține că directorul a refuzat să-i semneze o adeverință de salariat așa că a plecat cu ea nesemnată din unitate. Acesta a și fost motivul pentru care Gabriel Giorgi i-a făcut plângere penală.

Scandalul a izbucnit vineri la prima oră a dimineții. Sindicalistul Bebe Tauru spune că s-a dus la serviciu, deși este în concediu medical, să ia o adeverință de salariat. ”Am fost să-mi iau o adeverință de salariat, am ajuns la 7.25, mi-au făcut-o, mi-au semnat-o cei de la personal și domnul director nu era. A venit și el pe la 8 și ceva și chiar i-am spus să-i fie rușine că la ora aia oamenii sunt deja cu lopata sub bandă, trag cărbune, trag nămolul de sub bandă ca să-și ia el 8.000 de lei salariu. Nu mai spun că a venit îmbrăcat, parcă se ducea la baltă”, a spus Bebe Tauru. Angajatul Minprest susține că directorul a refuzat să-i semneze adeverința. ” I-am spus că nu știe să-și facă treaba și că din cauza lui se duce unitatea de râpă. Nu mi-a semnat adeverința și mi-am luat-o și așa, doar cu număr de înregistrare”, a spus Bebe Tauru, lider de sindicat la Minprest SA.

Giorgi: ”A smuls-o și a plecat cu ea”

Conducerea unității confirmă faptul că sindicalistul a plecat din unitate cu documentul și susține că acesta a și fost motivul pentru care a depus plângere la Poliție. ”Astfel de documente se eliberează în 24 de ore. Eu i-am spus că nu i-o semnez pe loc, să o lase la mapă și a început cu jigniri, cu înjurături, că eu am adus unitatea în insolvență. I-am luat adeverința și am dus-o din nou în secretariat. El s-a dus și i-a smuls adeverința fetei din mână și a plecat cu ea. Este vorba de un document înregistrat care nu și-a făcut cursul. Am făcut plângere la Poliție. Toate documentele care pleacă din unitate pleacă pe semnătură. Plângere pentru furt cu martori”, a spus Gabriel Giorgi. Inspectoratul Județean de Poliție a confirmat vineri faptul că a fost depusă o plângere pentru sustragere de documente la Poliția din Rovinari.

Vizualizări: 2,475

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: