Scandal la Mişcarea Populară Gorj! PMP cu Udrea, FMP cu Diaconescu

Prezidenţiabilul Partidului Mişcarea Populară Gorj, Cristian Diaconescu, va ajunge vineri, 8 august, în Gorj, dar nu se va întâlni cu activul de partid. „Nu a solicitat”, explică preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, care susţine că vizita este organizată de fundaţie, nu de partid. Daviţoiu susţine că se va ocupa în schimb de vizita Elenei Udrea, care va avea loc la jumătatea lunii. În replică, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară de la Gorj, Dan Stegărescu, spune că i-a cerut sprijinul lui Daviţoiu, dar că acesta a spus „pas”.

Cristian Diaconescu, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară la nivel naţional şi candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, va veni astăzi la Gorj, la invitaţia filialei judeţene a fundaţiei. Diaconescu va susţine astăzi la orele 11 o conferinţă de presă după care va vizita o fabrică de mobilă din municipiul Târgu Jiu. Spre seară se va întâlni şi cu membrii fundaţiei. Sâmbătă va face şi o vizită pe Transalpina, la Stâna Ştefanu, unde va avea o întâlnire cu cabanierii din zonă şi cu şefii de pensiuni din Rânca.

Daviţoiu: Nu trebuie să fac exces de zel

davitoiu_PMPDiaconescu a fost invitat la Gorj de către şeful Fundaţiei Mişcarea Populară, Dan Ştegărescu. Preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, spunea ieri că nu cunoaşte programul prezidenţiabilului pentru că nu a fost invitat să ia parte la discuţii. „El vine la invitaţia fundaţiei. El este preşedintele fundaţiei. Dacă l-a invitat fundaţia, ei au făcut programul. Probabil o să mă întâlnesc şi eu, dar probabil că o să mă sune. Nu e o vizită în care să se întâlnească cu activul de partid, dacă voia, mă suna pe mine. Cei de la fundaţie, dacă sunt interesaţi, mă sună ei. Nu trebuie să fac eu exces de zel că nu-i bine, excesul de zel strică. Îl susţin la alegeri. Nu am ce să le reproşez celor de la fundaţie, e treaba lor. Dacă au nevoie de ajutorul meu, mă sună, dacă nu, să fie sănătoşi”, a declarat Nicolae Daviţoiu, preşedintele PMP Gorj.

Stegărescu: Daviţoiu nu a vrut să organizăm vizita împreună

dan_stegarescuPreşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară Filiala Gorj a rămas surprins de declaraţia liderului PMP Gorj. Stegărescu spune că a vorbit cu Daviţoiu pentru a organiza împreună această vizită, însă s-a lovit de un refuz din partea liderului PMP Gorj. „L-am invitat. Chiar i-am cerut sprijinul, să organizăm împreună vizita. Dumnealui a spus „pas!”. Nu a vrut să organizăm împreună. A zis că o aşteaptă pe doamna Udrea, care vine pe 15, şi pentru data de atunci se pregăteşte. Ar fi motivat să participe, cu atât mai mult că e preşedinte de organizaţie şi e firesc să-şi primească candidatul la prezidenţiale. Am discutat împreună cu dumnealui înainte de a stabili data, să vedem ce putem face şi unul şi celălalt în aşa fel încât să aibă efectul scontat”, a declarat Dan Stegărescu, şeful Fundaţiei Mişcarea Populară Filiala Gorj.

Urmează vizita Elenei Udrea

La mijlocul lunii august va veni la Gorj şi Elena Udrea, preşedintele PMP la nivel naţional. Daviţoiu spune că îi va invita pe cei de la fundaţie numai dacă Udrea va dori. „Dacă vrea Elena Udrea să se întâlnească şi cu fundaţia, normal că o să-i chem şi pe ei. Dar Udrea a specificat, vrea să se întâlnească cu activul de partid. Vrea să aibă un program ocupat de două zile”, a precizat Daviţoiu.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: