PP-DD vrea posturi de conducere în CE Oltenia

Pretenţiile pepedediştilor au început să crească. Acum vor de la aliaţii lor social-democraţi şi posturi de conducere în minerit. În Biroul  Judeţean al partidului care va avea loc joi se va discuta referitor la persoanele susţinute pe posturi de conducere în diverse unităţi şi instituţii.

Prim-vicepreşedintele PP-DD Gorj, Ilie Petrescu, a declarat  faptul că partidul din care face parte vrea să promoveze persoane pe posturi de conducere în minerit şi energie. Petrescu spune că încă nu au fost identificate persoanele care să fie promovate, însă va face cunoscut acest deziderat managerului CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel. „O să discut cu domnul director general Ciurel şi o să stabilim. Evident că o să mergem pe aceeaşi lungime de undă cu avionul, cu amândouă aripile. Discutăm de oamenii noştri care sunt profesional pregătiţi şi care sunt capabili să conducă activităţi în zona minieră. Deocamdată nu pot spune persoane pentru că nu am ajuns la o discuţie cu persoanele care sunt implicate politic în partid ca să aibă o astfel de responsabilitate”, a declarat Ilie Petrescu.

Biroul Politic Judeţean al PP-DD Gorj se va întruni joi, la orele 17, la noul sediu al partidului. Atunci se va discuta şi referitor la funcţiile pe care le vor solicita la instituţii şi unităţi. Cert este faptul că până acum au fost deja promovaţi câţiva pepededişti în funcţii de conducere, aşa cum s-a întâmplat la ISJ Gorj, unde Petre Nanu a fost numit inspector general adjunct.

Petrescu a mai precizat că nu s-a stabilit dacă directorii în funcţie vor trebui să semneze adeziuni la PP-DD pentru a putea rămâne în posturile respective.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: