Scandal la Motru. Morega spune că Jianu nu-i dă salariul lui Corcoaţă!

Un nou scandal s-a iscat la Motru. Viceprimarul Cosmin Morega îl acuză de abuz pe primarul Gigel Jianu, care, spune el, nu vrea să-i dea salariul lui Eugen Corcoaţă. Primarul îl acuză pe administratorul special al uzinei de termoficare că lipseşte de la serviciu şi stă numai prin deplasări neavizate de nimeni.

Scandalul a pornit de la viceprimarul din Motru, social-democratul Cosmin Morega, care a declarat în presă că primarul liberal nu vrea să-i dea salariul lui Eugen Corcoață, administratorul Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru. Morega îl acuză de abuz pe Jianu. "Domnului Corcoață nu i s-a dat salariul de către domnul primar. Eu consider că este un abuz din partea dumnealui. Domnul Corcoață are un contract prin care trebuie să-și îndeplinească anumite obiective, nu are program de lucru, nu are concediu", a spus Cosmin Morega la Radio Infinit.
Corcoață spune că a predat pontajul la Consiliul Local și că așteaptă să fie aprobat pentru a-i fi virați banii. În caz contrar, administratorul special al UATAA Motru spune că își va căuta dreptatea în instanță."Din discuții am înțeles că va merge spre aprobare în Consiliul Local. Consider că este un abuz, primarul nu pricepe și nu înțelege care este legea. (...) Dacă lucrurile vor tergiversa și nu va fi dusă la îndeplinire hotărârea de Consiliu Local o să mă adresez instanței. Nu este prima situație de genul acesta. De două luni se întâmplă aceleași lucruri", a spus Eugen Corcoață, explicând că fie nu și-a primit leafa, fie a primit doar o parte din ea.
Primarul Gigel Jianu spune că i-a dat salariul diminuat într-o situație când s-a învoit și nu a fost plătit pe ziua respectivă. A explicat că Eugen Corcoață stă numai prin deplasări. "Nu stă la serviciu, dovadă că inclusiv în luna decembrie a lipsit o zi de la serviciu. Ca să fie acoperire, pentru că semna condica la primărie, și-a luat medical. După care s-a dus, a semnat o condică pe la UATAA. Mi-a trimis aici o foaie de pontaj în care nu mai era în medical. Care este varianta reală și legală?", a comentat primarul Gigel Jianu.

Vizualizări: 3,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: