Scandal monstru în PRU. Rudi și Robert Bugă, excluși?

Scandal monstru în PRU. Liderul PRU Gorj Rudi Bugă apare pe o listă de excluși din partid, dar spune că este mâna președintelui Bogdan Diaconu, care ar fi fost demis.

Comunicatul integral:

„Bogdan Diaconu a fost demis din funcția de președinte al PRU în urma Biroului Permanent constituit statutar din 4 februarie 2017, așadar nu are nicio calitate pentru a exclude pe cineva din PRU. În plus, Bogdan Diaconu nu vorbește în numele niciunui Birou Permanent pentru că BPN al PRU s-a dezis în majoritatea sa de acțiunile dezastruoase ale lui Bogdan Diaconu. În data de 8 februarie nu a avut loc niciun Birou Permanent al PRU, așadar Bogdan Diaconu minte cu nerușinare, așa cum de altfel știe o țară întreagă.

Sediul Central al PRU este propus spre sigilare pe data de 9 februarie din cauza datoriilor neplătite de același Bogdan Diaconu care a dispus de banii partidului ca de averea sa personală, ceea ce constituie o infracțiune gravă. În plus, erijându-se în președintele PRU după ce a fost demis, Bogdan Diaconu comite uzurpare de calități oficiale pe care nu le îndeplinește. Așadar ridicarea actelor de la sediul PRU a avut ca scop punerea lor la adăpost pentru a nu rămâne blocate în sediul central și a fost făcută de membrii din conducerea PRU. Biroul Permanent i-a solicitat lui Bogdan Diaconu să predea bunurile partidului pe care și le-a însușit, lucru pe care nu l-a făcut, el tratând partidul ca pe moșia sa personală.

Prin acuzațiile sale, Bogdan Diaconu face dovada că se află iarăși în starea din noaptea alegerilor când cânta tulburat prin cluburi. Îi solicităm lui Bogdan Diaconu să își revină mai întâi la o oarecare stare de conștiență pentru ca apoi să înțelegem ce vrea de la viață și de ce a distrus PRU dar, totodată, să își ia garnitura de penali pe care a adus-o în PRU și să se retragă din partid, pentru că a murdărit blazonul lui Vlad Țepeș și idealurile naționale.

În doar patru zile de când a preluat conducerea PRU, Biroul Permanent Național a reușit să demareze reunificarea mișcărilor patriotice alături de Forța Națională și de Uniunea Vatra Românească. Bogdan Diaconu nu a făcut în perioada când a fost președinte decât să dezbine și să se certe, având o singură ambiție: preamărirea personală. Oare nu cumva tocmai acesta a fost scopul lui Bogdan Diaconu, să împiedice unificarea mișcării naționaliste și să o distrugă?“.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: