Scandal și amenințări la o spălătorie din Târgu Jiu

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați vineri, prin apelul 112, cu privire la faptul că pe o stradă din oraș are loc un conflict între mai multe persoane.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în incinta unei spălătorii auto, ar fi smuls un telefon mobil aparținând unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după care l-ar fi amenințat cu acte de violență, cu un obiect înțepător-tăietor”, a transmis IPJ Gorj. 

Totodată, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că anterior producerii evenimentului, bărbatul de 30 de ani, aflându-se în incinta unei societăți comerciale, ar fi împins-o pe vânzătoarea de 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după care a intrat după tejghea și ar fi sustras un cuțit și un pachet de țigări.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura rețineri pentru 24 de ore față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

La data de 4 septembrie, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbat.

Vizualizări: 2,637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: