Scandalagiii de la Izvoarele, doriţi după gratii

Chiar dacă Judecătoria Târgu Jiu i-a lăsat în libertate pe cei şapte indivizi implicaţi în urmă cu o săptămână într-o bătaie generală produsă într-un local din Plopşoru, anchetatorii nu au renunţat la dorinţa de a-i vedea pe aceştia în spatele gratiilor.

Parchetul a contestat decizia instanţei şi aşteaptă ziua de luni pentru a vedea dacă reuşeşte să obţină fie şi măsura controlului judiciar pentru scandalagiii respectivi. Decizia va fi luată de Tribunalul Gorj, pe lista celor implicaţi în scandal regăsindu-se Iliuţă Cristinel Bubăciosu, Iulian Voinea, Constantin Cătălin Andronache, Constantin Lăzăroiu, Cristinel Neagu, Simion Marius Probajie şi Sorin Neagu.

Procurorii i-au reţinut pe cei în cauză pentru 24 de ore, dar, ulterior, toţi au fost liberi să plece acasă după ce instanţa nu a dispus nicio măsură împotriva lor. Unii dintre ei sunt recidivişti, fiind implicaţi şi altă dată în astfel de fapte, sub control judiciar rămânând doar alţi doi inculpaţi, pe care procurorul de caz nu i-a mai prezentat la instanţă din diverse considerente. Cei doi nu au alte probleme în cazier, dar acum sunt singurii din dosar care trebuie să fie permanent la dispoziţia anchetatorilor pe perioada derulării cercetărilor.

Scandalul de la Plopşoru s-a soldat cu rănirea a doi dintre bătăuşi, aceştia neavând însă nevoie de îngrijiri medicale. Conflictul a pornit pe fondul consumului de alcool, combatanţii lovindu-se fără milă cu pumnii şi picioarele.

Vizualizări: 1,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: