Taxi lovit în giratoriul de la Coloană

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, înainte de căderea serii, în giratoriul de la Coloana Infinitului din Târgu Jiu. Au fost implicate două autovehicule, unul dintre ele fiind un taximetru, care a fost lovit din lateral.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, care au constatat că o persoana de sex masculin rămăsese blocată într-unul dintre autovehicule. Bărbatul era conștient, a fost scos de pompierii militari, fiind ulterior transportat la unitatea de primiri urgente a spitalului din Tg-Jiu.

Potrivit poliției, în taximetru era șoferul de 45 de ani și fiul său de 17 ani. Acesta nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar în direcția Tg Jiu - Vâlcea. În urma impactului, șoferul de taxi și fiul său au suferit leziuni. Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de37 de ani, a fost testat cu etilotestul rezultând 0,25 mg/l în etilotest.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galerie foto



Vizualizări: 2,283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: